Clubgebouw van de watersportvereniging Noord-Beveland
Historie van de Yachtclub

Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur, dinsdag vanaf 16.00 uur

Yachtclub Colijnsplaat bestaat dit jaar, 35 jaar.

Yachtclub Colijnsplaat is het Clubgebouw waar de leden van Watersportvereniging Noord-Beveland, ligplaatshouders in de jachthaven (550 ligplaatsen) en bezoekers van de jachthaven (passanten) samenkomen.

De gastvrijheid van de Yachtclub beperkt zich natuurlijk niet alleen tot de watersporters, wij willen iedereen die Zeeland bezoekt of er verblijft of woont uitnodigen om eens nader kennis te maken met Colijnsplaat en de Yachtclub met zijn vele mogelijkheden. Door de wekelijks wisselende menukaart is er voor de vele vaste gasten tijdens de lunch en diner altijd wat lekkers te vinden.

Wilt u op een andere dag gebruik maken van onze accommodatie en voorziening neem contact met ons op via Yachtclub@zeelandnet.nl of bel 0113-695806

Jachthavenweg 3
4486 CZ Colijnsplaat
0113-695806